Camping Els Ports

UNA MAGNIFICA ZONA PER EXPLORAR.

A Camping Els Ports disposem de parcel·les envoltades de vegetació i fins a tres tipus de bungalows que s'adaptaran a les vostres necessitats.

Vols contactar amb nosaltres?

Contacta mitjançant el telèfon 977 435 560, per mail a contacto@camping-elsports.com o mitjançant el formulari que trobaràs en aquest mateix enllaç.
Camping Els Ports

Els nostres allotjaments

A Camping Els Ports disposem de parcel·les envoltades de vegetació i fins a tres tipus de bungalows i dos tipus de mòduls que s'adaptaran a totes les necessitats.

Image link
Image link
Image link
Camping Els Ports

Les nostres parcel·les

A Camping Els Ports disposem de parcel·les envoltades de vegetació que s'adaptaran a totes les vostres necessitats.

Image link
Image link
Image link
Image link
Camping Els Ports

SOBRE NOSALTRES

Aquí, els sentits cobraran vida.

Camping Els Ports és l´opció ideal per a famílies, parelles i grups d´amics que vulguin gaudir d´unes vacances tranquil·les i acollidores. Visita obligada pel seu interès cultural, artístic i natural.

Posem al vostre abast diferents tipus d’allotjaments segons les necessitats dels nostres clients: parcel·les i diversos tipus de bungalows. Situat al bell mig de Parc Natural dels Ports.

Els Ports són les muntanyes situades entre Catalunya, Aragó i València, unint les comarques de Matarranya (Terol), Baix Ebre, Montsià i Terra Alta (Tarragona) i Baix Maestrat (Castelló). Varietat paisatgística, cultural i històrica.
És un dels entorns naturals més salvatges del nostre país amb una superfície de 35.000 hectàrees. de les quals 867 Ha. són reserva natural.

A Camping Els Ports disposem de parcel·les envoltades de vegetació i fins a tres tipus de bungalows que s'adaptaran a les vostres necessitats.

Ens esforcem durant tota la vostra estada perquè no us falti de res i us sentiu com a casa vostra.

Pots contactar amb nosaltres a través del telèfon +34 977 435 560, per correu electrònic a contacto@camping-elsports.com o mitjançant el formulari que trobaràs a aquesta mateixa pàgina.

Camping Els Ports

El nostre entorn

Possibilitat de realitzar una gran varietat d'activitats, perquè pugueu passar els vostres moments d'oci practicant esports d'aventura envoltats del millor entorn natural.

Camping Els Ports

- QUE OFERIM -

Tot el que trobaràs a la teva estada.

Allotjaments

Els Bungalows del Càmping Els Ports estan totalment pensats i adaptats a les necessitats dels nostres clients. Fets al nivell que vostè i la seva família es mereixen i necessiten per passar una estada agradable i inoblidable.

Localització

Un dels entorns naturals més salvatges del nostre país amb una superfície de 35.000 hectàrees. de les quals 867 Ha. són reserva natural. Rutes a peu per a famílies, zones d'esbarjo o rutes de gran recorregut són algunes de les coses que us esperin.

Parcel·les

Per a les seves tendes o caravanes, Camping Els Ports compta actualment amb 100 parcel·les dotades totes elles de presa llum i envoltades d'àmplia vegetació, que proporciona un ambient més natural a la vostra estada.

Situació

Un dels entorns naturals més salvatges del nostre país amb una superfície de 35.000 hectàrees. de les quals 867 Ha. són reserva natural. Rutes a peu per a famílies, zones d'esbarjo o rutes de gran recorregut són algunes de les coses que us esperen.

Activitats

Camping Els Ports ofereix la possibilitat de realitzar una gran varietat d'activitats, perquè pugueu passar els vostres moments d'oci practicant esports d'aventura envoltats del millor entorn natural possible. El Parc Natural dels Ports.

WIFI

Camping Els Ports disposa d'una àmplia cobertura de WIFI per a la majoria de zones perquè vostè i la seva família gaudeixin per passar una estada agradable i amb totes les comoditats, com si estiguessis a casa teva.
Camping Els Ports

Experiències recomanades

Les experiències més recomanades dels nostres col·laboradors.